.

.

LCD RGB 16 × 2 + billentyűzet +Buzzer Pajzs Arduino, LCD RGB 1602

LCD RGB 16 × 2 + billentyűzet +Buzzer Pajzs Arduino, LCD RGB 1602

HUF 3102.30

Áruk mennyisége
Jelen van


A termék hivatalos oldala :
http : //robotdyn.com/ ~j085e - Nemzetközi
http : //robotdyn.ru / ~j085e - orosz
* Kap egy részletes információk a termék, oktatás, sematikus ábra, dimenzió diagram, útmutató, szoftver, Pls látogatás hivatalos oldal a terméket.
Leírás :
Ez hasonló ahhoz, egyéb 16 × 2 karakter Lcd Pajzs, amit már láttam korábban, de egy élénk különbség : A háttérvilágítás valójában egy RGB LED-es. Ez azt jelenti, hogy meg lehet változtatni a háttérfény ez a kijelző a kívánt színt szabályozásával a három háttérvilágítás szintjét. Nagyon hasznos, ha azt szeretné, hogy egyes környezeti információt szállítani.
Sajnos, ezek Lcd igényelnek jó néhány digitális csapok, 6. ellenőrzés az LCD-majd talán egy másik 3 irányítani az RGB háttérvilágítás, összesen 9 csapok. Ez a fele a csapok elérhető egy klasszikus Arduino!
Ezért fejlesztettük ki, hogy az LCD-pajzs, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a 16 × 2 Karakteres LCD, akár 3 háttérvilágítás csapok, 5 billentyűzet csapok használata csak az I2 C busz az Arduino! A csatlakozás I2 C busz használtuk a i/O bővítő MCP23017. A a/a háttérvilágítás használt pin-D9.
Mi is több interacrtive a felület, adtunk a Csengőt. Azon kívül, hogy a kimenet szöveges információ, akkor is egy hang kimenet jel. Csengő conected, hogy a pin-D3.
Pajzs használata csak az i/O-D3, D9, SDA, SCL. Minden más csapok ingyenes.
Ez a pajzs célja a "klasszikus" Arduinos, mint az Uno, Duemilanove, Diecimilla, stb. használja az I2 C csapok Analog 4 Analog 5.
Ez is tökéletesen működik Arduino Mega R3 van. Használatához Mega R3, kell levágni vonal A4, A5 a jobb oldalon.
5 vezérlő gombok magasság 10mm, egy magasság ugyanaz, mint a képernyőn. Ez akkor hasznos, ha beágyazása a projekt rovatban.
A készlet tartalmaz női pinheaders, a külső modulok a pajzs. Mi nem forrasztani ezek pinheaders, kényelmes, ha behelyezi a projekt a dobozba.
Az Arduino IDE, pls használja lib : RGBLCDShield.
Fotó :

Egyéb jellemzők

Típus:
Meghajtó IC
Modell Száma:
LCDRGB(16 × 2)-Pajzs
Márka Név:
RobotDyn
Állapot:
Új
Alkalmazás:
DIY
kommunikáció:
I2C
busz Háttérvilágítás:
D9
D9 Csengő:
D3
I2C bővítő:
mcp23017
LCD:
rgb 16x2

Legjobb ajánlatok