.

.

12V-os Savas ólom akkumulátorok mutató Akkumulátor kapacitás Digitális LED Teszter voltmérő Voltos Feszültség Mérő

12V-os Savas ólom akkumulátorok mutató Akkumulátor kapacitás Digitális LED Teszter voltmérő Voltos Feszültség Mérő

HUF 1156.00
HUF 1215.00
-5 %

Áruk mennyisége
Jelen van


Leírás : Munka Aktuális : 5-15m A (háttérvilágítással) Munka, Feszültség : 6-12 V-os Energia Felbontás : 1% Voltmérő Pontosság : 1% Használja Hőmérséklet Tartomány : -20 - 70degrees Működési páratartalom : 10-80-nál%(nem lecsapódó) Fekete vezetéket csatlakoztassa a negatív elektróda Piros vezetéket csatlakoztassa a pozitív Külső méret : 48×29×21 mm-es Lyuk Méret : 45.5×26,5 mm, Hogyan kell használni : 1. Húzd meg a fehér gombot a hátsó körülbelül 3s, amíg meg nem jelenik az "1-U", majd engedje el. Húzza meg újra az 1-es mutatja a "2-b", majd engedje el. Húzza meg újra a másik 1s ez azt mutatja, a "3-c", majd engedje el. Húzza meg újra a másik 1s ez azt mutatja, a "4-d". 2. Amikor megjelenik a "1-U", húzd meg a fehér gombot 3s akkor állítsa a feszültség admeasuring készülék. Húzza hosszabb ideig, a feszültség emelkedik. Majd húzza még egy hosszabb időt, a feszültség csökken. Újra meg újra. Hogy megmentse, valamint kilépés után Automatikusan a képernyő pislákoló. 3. Amikor megjelenik a "2-b", akkor lehet változtatni a típusú akkumulátort. 12 V : 1db 12 V-os Ólom-sav akkumulátor 3,7 V : 1db 3.7 V-os Lítium-polimer akkumulátor 3.2 V : 1db 3.2 V Lítium-vas-foszfát akkumulátor 1.2 V : 1db 1.2 V Ni MH akkumulátor 4.Amikor megjelenik a "3-c", beállíthatja, hogy az akkumulátorok száma Kérjük, olvassa el a következőket : 12 V-os Ólom-sav akkumulátor : 1-8db 3.7 V-os Lítium-polimer akkumulátor : 2-28pcs 3.2 V Lítium-vas-foszfát akkumulátor : 3-32pcs az 1,2 V-os Ni MH akkumulátor : 10-70pcs 5. Amikor megjelenik a "4-d", módosíthatja a megjelenítési mód. "V" feszültségű módban. "%" százalékos mód. "V %" feszültség& százalékos ciklus mód. Csomag tartalma : 1 X 12 v-os Digitális Savas Ólom Akkumulátorok Mutató Akkumulátor Kapacitás Teszter Voltmérő LED
Kedves barátaim, ha a rendelés több, mint $5, a vatera piacterén nem engedi elküldeni a csomagot nem áll rendelkezésre követés információk szállítási módot (mint a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, 4 PX Singapore Post-OM Pro). Ezért kérjük válasszon China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha a rendelése több, mint $5. Vagy pls ossza szét a rendet, akkor küldje több mint 2 parancsot, győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5 győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5, Oroszország kevesebb, mint $2. Kérjük, válassza ki China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha kell egy teljes követési adatokat. Köszönjük a támogatást!
Kedves barátom, azt állítják, magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.

Egyéb jellemzők

DIY Kellékek:
Elektromos
Tápegység:
DC
Modell Száma:
12v
Márka Név:
diymore
Kijelző Típus:
Digitális
Pontossági Osztály:
Pls csekk leírás
Működési Hőmérséklet:
Pls csekk leírás
Méretek:
Pls csekk leírás

Legjobb ajánlatok