.

.

R090 Tibeti Spin Szerencse Mantrák Amulett Gyűrű Ember OM MANI PAD NEKEM HUM

R090 Tibeti Spin Szerencse Mantrák Amulett Gyűrű Ember OM MANI PAD NEKEM HUM

HUF 1347.30

Áruk mennyisége
Jelen van


Tibeti Spin Szerencse Mantrák Amulett Gyűrű
az Ember
OM MANI PAD NEKEM HUM
*sárgaréz, réz.
*Tiebtan amulettek-hat szót mantrák OM MA PADME HUM
*speciális, a külső kör spir, azt jelenti, hogy sok szerencsét fog jönni.
**************** mi Tibeti hat-szavak Mantrák?*** *************************** 'Om Mani Padme Hum', tartós hat szó Mantrák szimbólumok
Gyökerei a Szanszkrit "Om mani padme hum" nem csak egy Tibeti Buddhizmus ima, hanem egy egészséges hang termelési gyakorlat. Ének közös, hogy a Lótusz szekta a Tantrikus Buddhizmus pedig eredetileg a szent dalt énekelt a Született-a-Lotus Buddha (Guru Padmasambhava) során a keresés a nirvana. Később készült egy ismétlődő ének a Buddha-Avalokitesvara (Guanyin Bódhiszattva).
"Om mani padme hum" lehet értelmezni, mint következik : Miközben éneklés " om ", egyet kell próbálnia, hogy eggyé válik a Buddha. "Mani" azt jelenti, hogy egy kincs-közösülni bár, ami állítólag lakik az agy a Sárkány Király vonzza mindenféle kincseket. "Padme" azt jelenti, lotus, jelezve, hogy Buddha dharms olyan tiszta, mint a lotus. "Hm" azt jelzi, hogy egyet kell támaszkodnia, isteni energia eléréséhez Buddhahood.
A Tantrikus Buddhizmus, "Om mani padme hum" tekinthető, minden dolog forrása. Által kántálás újra meg újra, lehet elérni mindent elérni nirvána pedig Buddhahood. Ezért népszerű a Tibetiek, akik valószínűleg ének bármikor. Ők is faragott festett a szavak sok helyen, hogy kifejezzék a reményt, hogy imádják a Buddha Avalotitesvara.
"Om mani padme hum" is egy módszer a hangadás.
"" az a vezető, mind a forrás, a forrás, a bölcsesség, a boldogság. Eredő acupoint Qihai, emelkedik a gége, majd kijön az orrjáratok, mint egy robot. A hang emelkedik a fejét, örvények, a száját, kitölti a hét nyílást (azaz, szájába, orrába, orrmelléküregek, illetve auditív csatorna). Ha valami baj van a szemed, ne Qi, amíg bírja nyitva tartani a szemét. Ha a nátha, hadd Qi keresztül az egyik orrlyukba csak. Közvetlen Qi fel a fejét, majd engedje el lefelé, amikor egy fejfájás vagy a migrén.
-(pls írjon nekünk a teljes fájl)
"Om mani padme hum" megfelel az emberi testrészeket. Ez megköveteli, puha, kiterjesztett kiejtés halkan. Általánosságban elmondható, hogy "Om mani padme hum" erősíthetik a test, megelőzni, illetve gyógyítani a betegségeket, valamint meghosszabbítja az életet.
***************************************************************************************
**Vásárlási Tippek, kérem, olvassa el figyelmesen**
*Minden darab kézzel készített,tehát nem olyan tökéletes, mint a gépek;pls kedves észre.
*A megrendelés során Több elemek, pls vegye fel őket a kosárba, majd válassza ki Ugyanazt a szállítási módon, ezen a módon,
meg kell fizetni csak Egyszer Kombinált szállítási költség.

Egyéb jellemzők

Gyűrű Méret:
6.75, 7, 7.25, 7.5, 8, 9, 9.5, 9.75
Márka Név:
mytery.com
A nemek közötti:
Férfiak
Fémek Típus:
Réz
Anyag:
Fém
Alkalomra:
Évforduló
Stílus:
Klasszikus
Alakjaminta:
Geometriai
Modell Száma:
R090
Gyűrűk Típusa:
Menyasszonyi Készletek
Beállítás Típus:
Cigány Beállítás
Elem Típusa:
Gyűrűk
Jól vagy Divat:
Divat
Funkció:
Tibeti amulett gyűrű
Fém:
bronz, illetve réz
Minta:
OM MANI PAD NEKEM HUM
A funkció 2:
középső öv spin
Nettó tömeg:
4-5g
A:
férfi

Legjobb ajánlatok