.

.

Fém Orsó Forog Tekercs Halat Sós Víz Halászati Tekercs Carretilha Pesca Kerék 10Ball Csapágy 5.5:1

Fém Orsó Forog Tekercs Halat Sós Víz Halászati Tekercs Carretilha Pesca Kerék 10Ball Csapágy 5.5:1

HUF 3105.00
HUF 3267.00
-5 %

Áruk mennyisége
Jelen van


Téma : Magas, merev alumínium ötvözet fém drót kupa.Minőségű, nagyszilárdságú műanyag test, Vezeték Házak . Fém rocker fa gomb elforgatásával lehet jobbra vagy balra . Magas keménységű felszerelés lemez, réz rúd sebességváltót szerkezet . Pontos számítógép egyensúly tervezési rendszer . Magas minőségű ólommentes tükör zöld festék . Multi-gear szerkezet.
Szállítás
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítás ingyenes. Nos küld a Tételek belül 2-7 nap, ha a kifizetés megtörtént.
Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak , közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Szintén díjmentesen biztosítunk karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Mérete vagy Fit Kérdések
A méretek illusztrált egyedi méretek a részletes leírásokat.

Egyéb jellemzők

Spool Kapacitás:
1000 Sorozat, 2000 Sorozat, 3000 Sorozat, 4000 Sorozat 5000 Sorozat, 6000 Sorozat, 7000-Es Sorozat
Halászati Módszer:
fonó
Pozíció:
Halászat,A Tengeri Strand, Horgászat,Óceán Rock Fshing,Tó,Tározó, Tó,Folyó,Patak
Modell Száma:
Ef
Orsók Típus:
Előfeszítő Rokkát
Csalétek Típusa:
Hamis Csali
Termék Kategória:
forgó tárcsa
elem kód:
EF1000-7000
orsó orsó:
Fém
Orsó karját,:
Fém rocker kar
kategória:
tekercs
Tárcsán nyomtatott csapágy szám:
10

Legjobb ajánlatok