.

.

wLure Csalit Csuklós Crankbait Nehéz a Csali Közepes Búvár Erősen Inog Lassan Úszó Jerkbait 14 cm 29g S596

wLure Csalit Csuklós Crankbait Nehéz a Csali Közepes Búvár Erősen Inog Lassan Úszó Jerkbait 14 cm 29g S596

HUF 1009.80

Áruk mennyisége
Jelen van


Tulajdonságok :
Hossza : 5 1/2 hüvelyk (14 cm) Test Hossza : 5 hüvelykes (12,7 cm)
Súly : 1 oz (29 g)
Mélység : Közepes Víz Jellemzői : Swimbait Széles Ingadozás, Lassú, Lebegő Jerkbait Tartály Tesztelt, Kiváló Minőségű ABS Építési Fekete Nikkel Kerek Kanyarban Magas Horgok Epoxi Bevonat Befejezés
Szolgáltatás :
Szállítás 24 órán belül
24/7 Ügyfélszolgálat
Leírás :
Crankbait csalik viszonylag rövid, zömök dugók egy nagy ajak ez teszi őket merülés majd föl, amikor letölteni. Ezek fantasztikus a utánozza shad, promelas, csuka, sügér, vagy pisztráng sütni, így nagyon hatékony, ha csalihal vagy krokettel vagy a víz. De ők is felhívni a reflex sztrájk sok feltételeket, valamint nagyon jó, ha fut végig a jobb alsó, majd meghúzta az akadályokat, mint a fa vagy a kő.
A crankbait lip megtartja a horgok távol akadályokat, így ne féljen a kapcsolatot. A legtöbb crankbaits vagy élénk lebegőpontos egy laza vonal stop-and-go letölteni teszi a csalit merülés fel. Mert crankbaits felfegyverkezve két magas horgok, ez általában nem szükséges, hogy sok izom a beállítás a horog. Sok crankbaits is rendelkezésre állnak, ha a belső csörgő, amelyek felhívják a több sztrájk a inaktív hal.Crankbait csalik viszonylag rövid, zömök dugók egy nagy ajak ez teszi őket merülés majd föl, amikor letölteni. Ezek fantasztikus a utánozza shad, promelas, csuka, sügér, vagy pisztráng sütni, így nagyon hatékony, ha csalihal vagy krokettel vagy a víz. De ők is felhívni a reflex sztrájk sok feltételeket, valamint nagyon jó, ha fut végig a jobb alsó, majd meghúzta az akadályokat, mint a fa vagy a kő.
A crankbait lip megtartja a horgok távol akadályokat, így ne féljen a kapcsolatot. A legtöbb crankbaits vagy élénk lebegőpontos egy laza vonal stop-and-go letölteni teszi a csalit merülés fel. Mert crankbaits felfegyverkezve két magas horgok, ez általában nem szükséges, hogy sok izom a beállítás a horog. Sok crankbaits is rendelkezésre állnak, ha a belső csörgő, amelyek felhívják a több sztrájk a inaktív hal.

Egyéb jellemzők

Pozíció:
Halászat,A Tengeri Strand, Horgászat,Óceán Rock Fshing,Tó,Tározó, Tó,Folyó,Patak
Típus:
Mesterséges Csali
kategória:
Csali
Márka Név:
wLure
Modell Száma:
S596
Hossza:
5 1/2 Inch (14 cm)
Test Hossza:
5 Inch (12.7 cm)
mélység:
Közepes
Típus:
4-Jointed Swimbait
Tömeg:
1 oz (29g)

Legjobb ajánlatok