.

.

Halászati Csalit Elmerült Ceruza 28.4 g/10.5 cm 18.2 g/9cm Nehéz a Csali 3 Szín Választható 3D Szemek Élethű Mesterséges FishingTackle Halak

Halászati Csalit Elmerült Ceruza 28.4 g/10.5 cm 18.2 g/9cm Nehéz a Csali 3 Szín Választható 3D Szemek Élethű Mesterséges FishingTackle Halak

HUF 759.00
HUF 999.00
-24 %

Áruk mennyisége
Jelen van


Szolgáltatás : 1.Színes test 3 D szemek ,kiváló vizuális hatás a csábító hal. 2.Lehet saját igényeik szerint, válasszon egy másik horog kombináció.
Súly : kb 28.4 g 18.2 g
Hossza : körülbelül 10,5 cm-es 9cm Szín : 3 szín Megjegyzések :
A termék nem rendelkezik horog. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez
Annak érdekében, hogy javítsuk szolgáltatásaink minőségét, bármilyen problémája van, a termék kézhezvételétől számított ne nyissa ki a vita, ha nyílt viták, a vatera piacterén át egy hosszú idő, hogy oldja meg, pazarolja az értékes időt, energiát. Szóval, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, mi ad kielégítő választ közvetlenül. 1. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett. Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY A VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE. NINCS KIVÉTEL! Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél.
2. Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolásban KELL megadni a szállítás nyomon követési számot.
3. Mi visszatérítjük A TELJES NYERTES AJÁNLAT ÖSSZEGE kézhezvételét követően az elem eredeti állapotát, valamint a csomagolás minden alkatrészek, kiegészítők szerepelnek, MIUTÁN MIND a Vevő, illetve az Eladó megszünteti a tranzakció a vatera piacterén. VAGY dönthet úgy, hogy egy csere.

Egyéb jellemzők

Pozíció:
Halászat,A Tengeri Szikla Fshing,Ocean Beach Horgászat,Tó,Tározó, Tó,Folyó,Patak
Típus:
Mesterséges Csali
kategória:
Csali
Modell Száma:
H41
Márka Név:
ilure
szín:
3 színben
Tömeg:
28.4g 18.2g
Hossza:
10.5cm 9cm

Legjobb ajánlatok