.

.

Láb típusú automatikus forrasztó gép, robot tin hegesztő pisztoly tin hegesztő gép forrasztó gép 936 állandó hőmérséklet

Láb típusú automatikus forrasztó gép, robot tin hegesztő pisztoly tin hegesztő gép forrasztó gép 936 állandó hőmérséklet

HUF 25634.00
HUF 27270.00
-6 %

Áruk mennyisége
Jelen van


Kedves :
Nagyon szépen köszönöm a látogatást, hogy a bolt! Mi mindent megteszünk, hogy önt! Köszönöm még egyszer, mielőtt vásárolni, tudnod kell : 1-Oroszország ügyfelek : annak érdekében, hogy megkapja a terméket sikeresen andsoon, ha a megrendelést, kérjük, győződjön meg róla, hogy a neve a kedvezményezettek a teljes nevét. köszönjük az együttműködését 2-a Dél-Korea által ügyfelek : Ha kiválasztja a Fedex-azaz a szállítás módja,kérjük, erősítse meg a zip-kód 5-jegyű irányítószám, mert különben Fedexyou nem kiszállítás! köszönjük az együttműködését! 3-több, mint távoli terület : Ha a címet a távoli területén vagy a Fedex, a DHL vagy más szállítási módot, kérjük, vegye figyelembe : a DHL vagy a Fedex postai úton vagy más, a szállítási díj a távoli terület díja, de itt az ár adag nem tartalmaz a távoli területen díj! meg kell fizetni a plusz távoli területen díj! ő adott számot a távoli díj, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. köszönöm az együttműködést! Orosz vám : 1 : A Legújabb Vámkezelés Politika az orosz szokások : a Helyi Logisztikai Kereskedők kapcsolatot SMS-ben, telefonszám, majd meg kell adnia a személyes információk az útlevél, valamint adószámát.
2 : Kérjük, hogy a megadott személyes mobil szám
Díjszabás : A termékek vételára nem tartalmazza a tarifák, amikor vásárolnak DHL, UPS, FEDEX Szállítási mód, Ha az áru át a vámhatóság akkor kell fizetni, a díj, Ha meg kell változtatni a megadott értéket, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba!
Termék feszültség : Japán, az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, valamint más országokban, ahol az alapértelmezett küldeni feszültség 110 V, USA plug más Európai országok is küldünk 220 V feszültség EU-csatlakozó, ha különleges igénye van, kérjük, adj nekünk egy üzenetet!
termék részletek Modell : ZQ-3100 áramforrás : AC220 V Hőmérséklet : 200-480 DEG C Modell : Asztali Teljesítmény : 60 W-70 W-80 W-120 w-os Alkalmasak tin drót : 0,8 mm-1.2 mm Súly : 2.85 KG
Körülbelül Senting
1 : ne aggódj a szállítási sebesség, a boltban a termékek leltár! Miután megrendelését, akkor gondoskodjon szállítási időt!
2 : akkor válassza ki a maga módján logisztikai!
Ha nincs különleges követelményeknek, akkor dönthet úgy, hogy a leggyorsabb módja, hogy hiszem, hogy a logisztika szállítás!
3 : a szállítás Előtt, akkor ellenőrizze a címet, ha a cím tartozik, hogy a távoli területen, Mi lesz veled a kapcsolatot!
4 : árunk nem tartalmazza az ár a vámok, távoli szállítási költségek
Ha kell, hogy konzultáljon a terméket, kérjük kattintson a borítékon közvetlenül elküldeni az üzenetet! Mi a válasz a kérdésre, amint lehetséges. Ha azt szeretné, hogy lépjen kapcsolatba az eladóval, gyorsabb, kérjük, vegye fel a telefont, hogy átvizsgálja a kétdimenziós kód! A kötelezettségvállalás :
1 : nem kapta meg az árut - - - - - - - Visszatérítés, vagy Újra szállítás
2 : Sérült áru Vissza a Javítási költségeket
3 : Az áru nem használható - - - - - - - Visszatérítés, vagy Újra szállítás
De kérem, ne feledjék : Bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy megoldja, ne nyissa viták, Viták csak időpocsékolás
Nem nyílt viták
Nem nyílt viták Köszönet az értékesítés utáni szolgáltatások
1 : Amikor az árut a megszabott határidőn belül nem éri el a kezét, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, adunk az árut újra a jelen körülmények között.

Egyéb jellemzők

szín:
60W, 70W, 80W, 120 W
Márka Név:
YIHUA
Modell Száma:
ZQ
is_customized:
No

Legjobb ajánlatok