.

.

5db USB Watchdog Időzítő Kártya Modul Automatikus Újraindítás IP-Elektronikus Óra kutya 2 Időzítő Újraindul Lan Bányászati Játék Számítógép PC

5db USB Watchdog Időzítő Kártya Modul Automatikus Újraindítás IP-Elektronikus Óra kutya 2 Időzítő Újraindul Lan Bányászati Játék Számítógép PC

HUF 8094.60

Áruk mennyisége
Jelen van


Részletek
Műszaki adatok
1, reset timeout idő 10-1270 másodperc, a készülék az alapértelmezett 180 másodperc
2, számítógép-oldalán felügyeleti szoftver verzió : PCWatch Dog V2.0
3, interfész : USB
Mennyiség : 1 db
Watchdog telepítési lépések : 1. Ne csatlakoztassa az USB-watchdog kártya, kattintson duplán a "watchdog sofőr. exe" a letölthető szoftver, kattintson az "Install" majd várjon, amíg a telepítés befejeződik. 2. Csatlakoztassa a Kutya USB interfész a számítógép valamelyik USB-port, ne tegye a sort az alaplapon egyelőre, mert a gyári alapértelmezett érték 3 perc, ha a vezető a program nincs telepítve a 3 perc, a házőrző kártya jelzi a rendszer újraindul, így meg kell először telepíteni a watchdog kártya driver. 3. A vonal a watchdog kártya PWR csatlakozik az alaplap pwr_on (különböző alaplap lehet másként írták) 4. A watchdog kártya vonal csatlakozik az alaplap reset a sor pin ELSŐ (különböző alaplap lehet másként írták, közös "RES" "RESET" "ELSŐ", stb.)
5. Konfigurációs beállítások :
Nyisd meg a Config.inf-fájlt, majd kövesse a paraméter utasításokat, hogy a személyre szabott konfiguráció. 6. Fuss Szoftver watchdog :
A rendszer részei, hogy telepítette a vírusirtó szoftver megakadályozhatja, hogy a program futtatását, kattintson az "Allow", watchdog szoftver normál működés, az ellenőrző Testület a LED villog, ha egy második, ez idő alatt fog illeszteni az alaplap a megfelelő cső (pin) láb, ha a vezérlő Panel led állandó azt jelenti, hogy a számítógép összeomlott, vagy nem működik megfelelően, A házőrző újraindul a beállított időpontban.

Egyéb jellemzők

Kábel hossza:
Egyéb
Csomag:
Igen
Modell Száma:
WD-001
Márka Név:
Nagy-Q
Típus:
Kábel Adapter
Termék Állapota:
Raktáron

Legjobb ajánlatok