.

.

Karácsonyi Jávorszarvas Vörösboros Üveg Karácsony, Karácsonyi Party, Pezsgős Üveg -35

Karácsonyi Jávorszarvas Vörösboros Üveg Karácsony, Karácsonyi Party, Pezsgős Üveg -35

HUF 645.00
HUF 993.60
-35 %

Áruk mennyisége
Jelen van


Karácsonyi Jávorszarvas Vörösboros Üveg Karácsony, Karácsonyi Party, Pezsgős Üveg
Jellemzők :
100% vadonatúj & magas minőség
Szín : mint látható képek
Anyaga : Nem szőtt
Mérete : 16*12 cm
Kérlek hagyd, hogy egy mérési hiba miatt a kézi . köszönöm !
A csomag tartalmazza :
1 x Boros Üveg Készletek Dekoráció
Írunk egy alacsonyabb érték a csomag elkerülése érdekében készítsen tarifák. Minden ország más tarifák politika. Mi nem számítunk fel semmilyen forgalmi adót, valamint kezelési díjat.
Mindenesetre nem vagyunk felelősek adó (ÁFA)/Behozatali Vámok vagy bármely azzal egyenértékű merül fel, a szállítási tranzakció. Kérjük, ellenőrizze a helyi egyéni jogszabályok, illetve látogasson el a helyi vámszerv a honlapon, mielőtt vásárol.
Általában küldjük a csomagot ajánlott levélben ,Ha kell, a telek sürgősen , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy fizetni az extra szállítási költség , köszönöm .
1.Ha az elem nem működik, kérjük, ellenőrizze kétszer ellenőrizze, hogy az elem meghibásodik, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz képviselője azonnal, akkor tudom, a Részletes Probléma , mi mindent megteszünk, hogy szolgáljalak.
2.Ha kaptál egy hibás, sérült, hibás, vagy a tétel nem leírt, vegye fel velünk a részleges/teljes visszatérítési vagy csere a költség.
3.Ha vissza akar térni az elem,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 30 napon belül csomag érkezik .Vissza a termékek is biztosítania kell, hogy az eredeti állapotába, beleértve azt is, doboz, csomagolás, valamint minden egyéb kiegészítők. Vissza, hogy egy eredmény, az ügyfél a hiba alá kerülnek, a tényleges szállítási díj levonása a visszatérítés.
4. Vevőnek kell fizetni a szállítási díjat vissza, ha a NEM-Eladó Hibát visszatér a visszatérítés . (E. g. hozott rossz méret, vagy rossz elem)
A satisfication mindig a törekvés , lépjen velünk kapcsolatba, kérjük, ha bármilyen problémája vagy kérdése van ,köszi !

Egyéb jellemzők

Modell Száma:
M6003982

Legjobb ajánlatok