.

.

2012 ÚJ GYÖNYÖR kék kártya esetben trükk /közeli kártya trükk a varázslók / nagykereskedelmi

2012 ÚJ GYÖNYÖR kék kártya esetben trükk /közeli kártya trükk a varázslók / nagykereskedelmi

HUF 1887.30

Áruk mennyisége
Jelen van


MEGÉRKEZETT az AUGUSZTUS 10 - rendelje meg most, hogy a másolatot, mielőtt eladják ki!
Képzeljük el, hogy egy hatás olyan lehetetlenül vizuális, úgy tűnik, montázsok.
Ez az, amit elképzeltem, amikor először hallottam a Mámor. Nem gondoltuk, hogy ez lehetséges. Ha te is végre IGAZI varázslat, ez az, hogyan nézne ki. Elragadtatás egy csodálatos változás, ha egy kártya dobozban jelennek meg, majd eltűnnek az egy szempillantás alatt. Mutasd meg az első, majd vissza a kártyát a dobozt. Hirtelen egy ütést, az egész doboz eltűnik, így csak a kártyák - egy normális deck - a kezében.
Egy gyakorlati módszer létre az előadó.
Ez nem csak egy trükk, hogy lehet végezni a webkamera. Elragadtatás született meg az előadót. Ez használ egy egyszerű, gyakorlati módszer, amely lehetővé teszi, hogy végre mindenhol. Az Elragadtatás trükk hasznosítja háztartási cikkek, valamint kialakítható úgy, hogy pár perc múlva. Ez elég tartós, használt, több száz előadást, de elég kicsi, hogy elférjen a zsebében.
Egy Óra Oktatás : : 3 Rutin + Bónusz Hatás "FELKELÉS"
Több mint egy ÓRA oktatás, Edward Boswell megtanít több alkalmazás segítségével az Elragadtatás trükk. Majd megtanulják, hogyan lehet a dobozban megjelenik, eltűnik, sőt, teleport. Továbbá tartalmaz egy bónusz hatás FELKELÉS : a kiválasztott kártya kerül az alsó fedélzet, kilóg. Aztán, mint ha olvad át a fedélzeten, lassan vizuálisan a csúcsra.
Elragadtatás a tökéletes kezdés, közelebb, minden között!
Külön köszönet, illetve hitel Lloyd Barnes, aki megjelent egy hasonló hatás Felkelés 2009 áprilisában. Bocs ,Most Kína Egyéni biztonsági ellenőrzés nem tudja átadni a DVD-t,így most nem tudjuk közzétenni DVD külföldi, megadja a használati online Shipping & Kezelése : a Parancs általában szállított belül 1-7 munkanap után a visszaigazolást. Gazdasági légipostai nagyon lassan, de talán elveszett a postán ,ha érdekel , ne válasszon China Post, Légiposta, vagy a vatera piacterén Normál Szállítás. Ez körülbelül 10-60 napon belül érkezik, attól függően, hogy a hely. Általában a tranzit idő változhat legjobb becsült de nem garantált. Ha nem a poszt után 60 napon küldtünk neked ,megnyitja a vita fog teljes visszatérítést(kivéve gazdasági air mail). Bízzon bennünk, mi biztosítja a legjobb szolgáltatást őszinte a hozzáállás. A vásárlók kell fizetni a Szállítási költség újra reshipping a tétel (kivéve a rossz vevő címe írta nekünk) Szelíd Emlékeztető : Kérjük, ne feledje, hogy hagyjon minket egy POZITÍV VISSZAJELZÉST, S MIND az ÖT CSILLAG MÉRTÉKE, ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatások. De boldogok vagyunk, hogy hagyjuk, hogy egy pozitív visszajelzés is! Ha nem elégedett a vásárlás,akkor KÉRJÜK lépjen velünk kapcsolatba először a meg fogjuk válaszolni, hogy a problémákat a lehető leghamarabb! A pozitív Visszajelzések pedig Mind az Öt Csillag Arány nagyon fontos számunkra, kérjük, lépjen kapcsolatba az oldja meg a problémát, mielőtt elment semleges vagy negatív visszajelzéseket.

Egyéb jellemzők

Anyag:
Papír
A nemek közötti:
Unisex
Jellemzők:
Kezdő,Varázslók,Utca,Eltűnése,Profi,Emelkedik,Könnyű
Korosztály:
8-11 Év,12-15 Év,A Felnőttek
Modell Száma:
magában foglalja a trükk, majd oktatás online
Márka Név:
Mágikus Kocka
Típus:
kártya
Figyelmeztetés:
magában foglalja a trükk, majd oktatás online
Méret:
One Size
Teljesítmény Formában:
Street Magic
Termék Kód:
ELRAGADTATÁS
Kategóriák:
Közelről | Standard | kártya Mágia
Súly (kg):
0.1
Méretek:
5,5 x 5,5 x 0.3
Származási hely:
Kína (Kontinens)

Legjobb ajánlatok