.

.

Paintball Szabályozó Co2 & Tömöríteni légnyomás Bemeneti nyomás 1000psi, valamint Kimeneti Nyomás 0-300psi

Paintball Szabályozó Co2 & Tömöríteni légnyomás Bemeneti nyomás 1000psi, valamint Kimeneti Nyomás 0-300psi

HUF 3777.30

Áruk mennyisége
Jelen van


Paintball Co2 & Tömöríteni Levegő Szabályozó 0-300psi
Ez az új design tartalmaz egy gomb, hogy könnyen beállítható kimeneti nyomás. Ez az új stílus Levegő Szabályozó rendkívül sokoldalú, illetve adaptálható bármely paintball marker, kisebb, könnyebb, kompaktabb. Javított alkatrészek készítsen folyamatos folyamatos levegő nyomása 0-300 psi. Könnyű, kompakt ahhoz, hogy beleférjen a kezét, ez a magas teljesítmény-szabályozó rendszer, valamint a végső teljesítmény frissítés minden paintball markerek-az első lépés fokozására, megbízhatóság, pontosság.
Jellemzők :
Az új verzió a Levegő Szabályozó javult légáramlás a stabil, megbízható kimeneti nyomás, valamint a kis fény
Könnyű használat
A nyomást állító gomb könnyedén kompenzálja a hőmérséklet-változás, valamint a változó a különböző tartálytkövetkezetes, biztonságos kimeneti nyomás a jelölő kritikus fenntartása következetes csőtorkolati sebesség, valamint védi a jelölő a kárt!
Sokoldalúság :
Az új verzió a Levegő Szabályozók lehet beállítani, hogy működjön együtt az összes paintball markerek, hogy akár egy tank a fedélzeten, vagy használjon egy távoli sort. Az új versionr Szabályozó javítja a funkció, amit a jelölő használja!
Választható :
Ezek a szabályozók jól működik, mint egy kritikus eleme a Gránát Töltő egység, így az új verzió Levegő Szabályozó használja a jelölő képes dupla vámot a pályán!
Miért kell egy levegő szabályozó?
Szabályozó hatóságok ellenőrzik a levegő bemegy a jelölő, a tank, de biztos, hogy a nyomás. A szabályozó a tank van, hogy mérő, mondjuk, 1000psi(max) le 0-300psi.Ezek a szabályozók venni az ingadozó teljesítmény, a tank után megy keresztül, hogy hatalmas nyomás változása pedig ravaszság, a folyamatos ellátás, az eredmények több következetes funkció, pontosság.( mindkét kimenet, bemeneti szálak G1/2"-14 )
Megjegyzés : kapcsolja le a réz gomb elforgatásával állítsa le ezt szabályozó,vagy más nyomtáv törött magas nyomás alatt, Bemeneti nyomás át ezt szabályozó alatt kell lennie 1000psi!

Egyéb jellemzők

Márka Név:
ZimKyfa
Modell Száma:
a levegő szelep
Típus:
a levegő rendszer
szín:
Fekete
is_customized:
Yes

Legjobb ajánlatok