.

.

2017-re Új Stílus található teejet Permetező Gép 03 található teejet Fúvóka Rozsdamentes Acél Mag Magas Nyomású Ventilátor Szórófej Mezőgazdasági

2017-re Új Stílus található teejet Permetező Gép 03 található teejet Fúvóka Rozsdamentes Acél Mag Magas Nyomású Ventilátor Szórófej Mezőgazdasági

HUF 2673.00

Áruk mennyisége
Jelen van


a mintát a tényleges mérés, mintavételi, lehet, hogy néhány hiba
Expedíció
A csomagokat szállítjuk belül 1 ~ 2 munkanap fizetés után ellenőrizték.
Kérjük, ellenőrizze az adatait (teljes név, részletes cím, irányítószám, telefonszám) helyes megrendelés előtt, úgy, hogy a csomag szállítható sikeresen.
Fizetés
Elfogadjuk, Alipay, T / T, Western Union, valamint Vízum fizetés. Kivéve az Alipay, hogy kapcsolja a terhelést az ügyfél oldalán. Kérjük, fizetni a megrendelés 3 napon belül pedig megjavítjuk a szállítás 1-2 nap.
A mise után
Amikor megjelenik a tételek, ha problémák vannak ezzel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk az első alkalommal ad nekünk elegendő bizonyíték. Ha bebizonyosodik, hogy sérült vagy hibás művelet, akkor a hajó a legújabb elemeket, amint lehetséges.
Visszajelzést
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Ha bármilyen probléma van, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb szolgáltatások az ügyfelek számára.

Egyéb jellemzők

Típus:
Permetezőgépek
Műanyag Típus:
PP
Modell Száma:
XR11003-VS
Permetező Típus:
szivattyú
Anyag:
Műanyag
permetező:
A botanikus kert
a köd a víz permetező:
négy-kerék hajtás
műanyag permetező fúvókák:
Kék
öntözés:
mezőgazdasági
háti permetező:
A spray-test kapcsolat
Kerámia:
Kopás ellen
Az anyag:
Polipropilén
Az üreges kúp:
Kerámia
Szilárd kúp:
Kerámia
lapos fúvóka rajongó:
Kerámia

Legjobb ajánlatok