.

.

Felnőtt tánc rövid design nehéz tüll ruha, balett szoknya, tánc tüll ruha félhosszú szoknyák tütü szoknya, tüll ruha

Felnőtt tánc rövid design nehéz tüll ruha, balett szoknya, tánc tüll ruha félhosszú szoknyák tütü szoknya, tüll ruha

HUF 6885.00
HUF 13500.00
-49 %

Áruk mennyisége
Jelen van


különbség elkerülhetetlen, mert tétel képek készülnek a különböző háttérrel, vagy megtekinthető a különböző számítógép jelenik meg. Igyekeztünk a legjobb, hogy mutassa meg a képeket, a legtöbb hasonló a valós elemeket. Néha, lehet, hogy a szín különbség a között, hogy az elem megkapja a képet látni az online boltban. Hálásak lennénk, ha elfogadja a szín különbség nem adsz negatív visszajelzést. Köszönöm a megértését!
1. Ha kapott az elégedett elem, kérem, adjon nekem 100% - ban tökéletes, 5 csillag pontszámok a termék, illetve szolgáltatás. Azt fogják értékelni. 2.Ha nem elégedett a vásárlás bármilyen okból, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész a negatív visszacsatolás, vagy a részletes értékelés . Igyekszünk megoldani a problémát, majd hagyja, hogy egy boldog itt vásárolni. Köszönöm! 3.Azt hiszem, jó kommunikációs képes megoldani minden problémát, hozzon jó barátság.
1.Ha kapott egy hibás elem, a vásárló 7 napon belül kézhezvételétől kérheti a visszatérítési vagy csere egy új.
2.Ha kapott egy rossz elem, Elemek vissza kell küldeni az eredeti, használt állapotban & biztosítania kell, hogy az eredeti dobozban csomagol.
3.Nem engedjük visszatérítési vagy csere miatt változtatta meg a véleményét. Kérjük, olvassa el a leírást, feltéve, mint egy útmutató, mielőtt ajánlatot. Miközben minden lépést tettek annak érdekében, hogy a hajó ki a megfelelő elemet, lesz alkalom, amikor megkapja elemek, amelyek különböző, a leírás. Ilyen esetben, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk azonnal, szóval lehet, hogy orvosolja a helyzetet. Az ön elégedettsége fontos számunkra, mi pedig érték a vállalkozás.

Egyéb jellemzők

Méret:
S, M, L, XL, XXL
Tánc Típus:
Balett
Anyag:
Akril
A nemek közötti:
Nők
Márka Név:
songyuexia
Modell Száma:
002
Szövet:
Mások
Osztályozás a bottoms:
ballet short skirt

Legjobb ajánlatok