.

.

Skyrc D100 V2C Töltő Iker-Csatorna AC/DC LiPo 1-6s 2x100W Dual Bluetooth Egyensúly Töltő Mentesítés, Lipo Li-ion Akkumulátor

Skyrc D100 V2C Töltő Iker-Csatorna AC/DC LiPo 1-6s 2x100W Dual Bluetooth Egyensúly Töltő Mentesítés, Lipo Li-ion Akkumulátor

HUF 28320.00
HUF 30129.30
-6 %

Áruk mennyisége
Jelen van


Megjegyzés : a D100 V2 C csak épült a kínai Nyelv!
Sky RC D100 V2 C egy iker-csatorna töltő, két független áramkör, amely töltse fel az akkumulátort, különböző kémiai folyamatokat (Li Po/Li HV/Élet/Lilon/Ni MH/Ni Cd/PB)egyidejűleg. Képes működni, mint egy tápegység maximális teljesítménye 100 W segít az amatőrök, hogy a hatalom a DC equiments. A példátlan funkció a voice guide, még akkor is, gólya is használja ezt a töltő nélkül akadályokat. További funkció, beleértve a "SCAN TO GO" sem.
A Bluetooth 4.0 csatlakozás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a távirányító, valamint figyelemmel kíséri a D100 V2 C kényelmesen keresztül, egy alkalmazás, egy hordozható eszköz, például okostelefonra, az i Pad vagy az i Phone. Az i OS app letölthető az i Tunes Store, az Android ™ alkalmazást a Google Play Store. A művelet az alkalmazás magától értetődő, ugyanaz az i OS illetve Android. Kifejezetten a párosítás nem szükséges; letöltés után, majd a telepítés csak aktiváljuk a Bluetooth funkciót a mobilkészüléken, majd indítsa el az alkalmazást. D100 v2 C a készülék létrehozza a Bluetooth-kapcsolat automatikusan.
Sky RC D100 v2 C lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa 2 elemeket egy töltő egyszerre, majd intelligensen automatikusan díj 2 elemeket egyszerre.

Egyéb jellemzők

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Négy-kerék hajtás Attribútumok:
Akkumulátor
Távirányító Perifériák/Készülékek:
Akkumulátor
Műszaki paraméterek:
Érték 2
Jármű Típusa:
Repülőgépek
Szerszámkészlet:
Akkumulátor
Anyag:
Gumi
Modell Száma:
BC180
RC Alkatrészeket & Accs:
akkumulátor töltő
Frissítés Alkatrészek/Tartozékok:
akkumulátor töltő

Legjobb ajánlatok