.

.

Vektor Optika Piros Lézer Unalmas Látvány Gunsight Nulla Boresighter Kollimátor A .22, hogy .50 Kaliberű Pisztoly Puska Lövés

Vektor Optika Piros Lézer Unalmas Látvány Gunsight Nulla Boresighter Kollimátor A .22, hogy .50 Kaliberű Pisztoly Puska Lövés

HUF 7830.00

Áruk mennyisége
Jelen van


Minden 0.22 hogy 0.50 Pisztolyok, Puskák, Látnivalók, valamint Riflescopes, Több Kényelmes, Pontos, Könnyen Használható! Teljesítmény : Hullámhossz : 650n M Súly : 50g (1.8 Gramm) Hossz : 155mm Dia. 16mm, Farok Dia. 5mm T6061 első osztályú alumínium ötvözet, gyönyörű matt fekete Négy furat állítható átalakítókkal minden 0.22-0.5 kaliberű Csavarokat már vannak beállítva a gyárban, amikor középre igazítása. A Csomag Többek Között :
Utasítás Lézer furat (3 darab akkumulátort a rekeszbe Négy állítható adapterek Csavart, hex kulcs
Rövid Bevezető :
A projekt egy lézersugár-re a központtól, a cső tengelye lőfegyver, ez a lézer unalmas látvány kollimátor lehetővé teszi, hogy azonnal & pontosan beállítható a látvány, vagy hatálya stb.
A lézer által kibocsátott fény a lézer unalmas eszköz utazik, egyenes vonalban, amíg a golyó követi a pálya. Annak ellenére, hogy a használja ezt a készüléket kap, hogy nagyon közel van a végső kellene igazítani a lőtéren.
Vektor Optika Pivot Zöld Lézer Unalmas Látvány Kalibrátor bármely 0.22 hogy 0.50 US$ 59.90 /darab
Vektor Optika Kompakt Pisztoly Pisztoly Piros Lézer Látvány US$ 29.90 /darab
Vektor Optika Magnus Zöld Lézer Jelölő Zseblámpa US$ 145.00 /darab
Ingyenes Szállítás Taktikai Zöld Lézer & Láthatatlan INFRAVÖRÖS Lézer Jelölő Combo US$ 175.00 /darab
Vektor Optika Comapct 5m W Piros Lézer Látvány US$ 29.00 /darab
Vektor Optika Taktikai 35-50m W Piros Lézer irányzék US$ 45.00 /darab
Ingyenes Hajó Vektor Optika 20-30m V Zöld Lézer Látvány US$ 79.00 /darab
Taktikai Kompakt Pisztoly Zöld Laser & LED Zseblámpa Combo US$ 150.00 /darab
Vállalati Politika : Törekszünk a Vevői Elégedettség
Van gazdag tapasztalatok alapján a nemzetközi rend, a világ minden tájáról. Tudjuk teljesíteni a parancsot, hogy APO Doboz. Fogjuk össze a szállítási költség több elemek vásárolni.
Szállítás Előtt
Mi szállítjuk a tétel, hogy az ügyfél egy vagy két üzleti kezelési nap, amikor a fizetési törlődik. Ellenőrizni fogjuk, hogy a rendelés előtt figyelmesen az önnek küldött.
Mi lesz csomag a rendelés hát kemény, normál megjelenés, ami könnyű, az egyéni engedély. Ha szüksége van további kérelem esetén a csomagolás kérjük, ossza meg velünk arról tájékoztatta az első alkalommal.
Ha lehetséges, kérem, adja meg a telefonszámot csak az a célja, hogy a helyi postahivatalban van szüksége. Abban az esetben, ha te vagy jelen, vagy nem képes felvenni a tétel a helyszínen, időben, a postán lehet hívni emlékeztető (Főleg, postás, csak egy értesítést).
P. S : tartjuk a magas titoktartás ügyfeleink számára a személyi adatokat.
Szállítási Mód
Leginkább használt EMS, valamint a Légi Nyilvántartás Mail világszerte szállítás.

Egyéb jellemzők

Kimeneti Teljesítmény:
1-5mW
Modell Száma:
SCBC-01
Típus:
unalmas látvány
Márka Név:
TAC VEKTOR OPTIKA
Származási hely:
Sanghaj, Kína (Kontinens)

Legjobb ajánlatok