.

.

Új Termék 3MP HD Teljes 1920P Biztonsági Kamera Fehér Fém Golyó CCTV 2441NVP AHD Felügyeleti Vízálló infravörös éjjellátó

Új Termék 3MP HD Teljes 1920P Biztonsági Kamera Fehér Fém Golyó CCTV 2441NVP AHD Felügyeleti Vízálló infravörös éjjellátó

HUF 7438.00
HUF 10627.20
-30 %

Áruk mennyisége
Jelen van

Mi az AHD?
AHD (Analóg High Definition) egy újonnan kifejlesztett megoldás adó full HD digitális videó megfigyelő rendszer. Az alapvető koncepció az AHD kiszállítani a nagy felbontású videó a digitális TELEVÍZIÓ (DTV) sebességváltó. A AHD, nagyfelbontású digitális videót lehet továbbítani könnyen, koaxiális kábel, sodrott párokat, vagy egyszerűen csak több, mint a levegő. Több 1080p30, valamint 1080p60 videó stream könnyen segítségével történő AHD több mint egy 5 C2 V/RG6 kábel hossza 1000 méter nélkül repeater ( Legfeljebb 500 méter abban az esetben, 3 C2 V/RG59 ).
A világ analóg TV, A kompozit videó baseband jelet (CVBS) a leggyakrabban használt jel formátumát. A népszerűsége, egyszerű használat, valamint a megbízhatóság volna szerves része az életünknek. CVBS valójában de facto jel szabványos analóg videó megfigyelő rendszerek. Ahogy búcsút veszünk analóg TV világszerte analóg kapcsoló off (ASO), majd lépj tovább, hogy a kor, digitális TV, digitális technológiák, mint például a DVB-T, ISDB-T, valamint ATSC, népszerűvé vált, nélkülözhetetlen ugyanúgy, mint CVBS az analóg korban. AHD kihasználja a rendkívül erős AV átviteli képesség a DTV, hogy könnyen, zökkenőmentesen frissítés analóg cctv felügyeleti rendszer digitális full HD. Várható AHD, hogy legyen egy de facto szabvány a digitális videó megfigyelő rendszerek a jövőben.
Miért AHD?
Mint az iparág mozog a standard definition-magas felbontású, hogyan tudjuk biztosítani a teljes felügyeleti rendszer nem csak megfelel az állásfoglalás követelmény, hanem a teljes költség?
Szuper Videó a Technológiának Analóg Nagy Felbontású(AHD) technológia a piacon. AHD egy over-koaxiális kábel analóg HD videó átviteli szabvány, amely lehetővé teszi a távolsági HD átviteli alacsonyabb költséggel, hogy megfeleljen a követelményeknek egy összetett, nagy létesítmény.
Hogyan AHD hasznos lehet nekünk?
• Bővíthető analóg HD zökkenőmentesen, Alacsony költségű, egyszerű telepítés hozzáadott értékű megoldás. A hagyományos analóg rendszer topológia, valamint a teljes szempont, hogy a felhasználók művelet szokás.
• Megapixeles & tömörítetlen kép minősége.
• Hosszú távú & non-késleltetésű megbízható videó átviteli hozzáadása nélkül a relé eszközök.
• Erős anti-interferencia képesség & szilárd felület védelem. Ingyenes magas-gyakori elektromágneses sugárzás; állandó jel továbbítását, illetve megjelenítési problémák nélkül, mint a frame drop and lock elveszés.
• Nyitott analóg HD átviteli rendszer létre, illetve a fejlett ipari lánc fejlesztették ki, hogy fenntartható javítása, a műszaki szabvány.
Jellemzők :
Segítségével a magas teljesítmény érzékelő, a kép világos, finom, nagy teljesítményű érzékelő, a kép világos, érzékeny;
Támogatás IR-CUT kettős szűrő kapcsoló, éjjel-nappal, hogy elérjék a monitoring, a szín nem részleges szín torzítás;
Analóg HD [email protected] video kimenet;
Az átviteli távolság 500 méter;
Támogatja az automatikus elektronikus zár funkció, alkalmazkodni a különböző ellenőrzési környezet;
Millió pixel HD videó átvitel, alacsony költségek, hosszú távolság, nincs késleltetés, magas hatékonyságú anti-zavaró, valamint könnyű megvalósítani;
Egyszerű telepítés & művelet, mint ugyanaz, mint az analóg CCTV rendszer
Több elfogadható, alacsonyabb ár, mint az analóg rendszer felügyeletet
NINCS Késleltetés, Valós idejű Megjelenítés
Specifikáció Felbontás Full HD 3.

Egyéb jellemzők

Érzékelő Mérete:
Szuper AHD 1920P
Jel-Rendszer:
PAL, NTSC
Teljesítményfelvétel(W):
12V2A(Nem tartalmazza a Tápegység)
A Nagy Felbontású:
3.0 Megapixel
Különleges Funkciók:
Vízálló / Időjárásálló
Technológia:
Infravörös
Kapcsolat:
Zárt Rendszer/biztonsági kamera Vezetékes
szín:
Fehér
Lencse (mm):
4mm,6mm,8mm
Márka Név:
ASECAM
Érzékelő:
CMOS
Támogatott Operációs Rendszerek:
No
Modell Száma:
AS636H30
Telepítés:
Beágyazott
Érzékelő Márka:
SONY
Fali Konzol:
oldalon
Típus:
AHD Kamera
Stílus:
Bullet Kamera
Állásfoglalás:
3MP, Full HD 1920P*1080P
IR-CUT:
auto kapcsoló
Jel-Rendszer:
PAL/NTSC
3MP CCTV Lencse:
4 MM/6 MM/8 mm-es Alapértelmezett
Effektív Pixel:
NTSC
Ház anyaga:
Alumínium-ötvözet Fém Színe Fehér

Legjobb ajánlatok